Va kul att du hittat hit!

VARMT VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV VÅR GEMENSKAP.


 

Självklart är CrossFit något för dig!
CrossFit passar för alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare och aldrig tränat, eller om du är fullfjädrad CrossFit-atlet. På alla våra klasser och i träningen kan övningar skalas och anpassas.

Vi erbjuder
Klasser – Varje dag har vi flertalet tillfällen att alla ska kunna ha möjligheten att delta. Klasserna är små för att coachen ska kunna hjälpa alla deltagare utifrån just individens förutsättning.
Open gym – för dig som vill träna själv eller följer en egen programmering. Boxen är uppdelad i två rum vilket gör att du alltid har möjlighet att träna under våra generösa öppettider.
Personlig träning – Oavsett om du vill komma igång med träningen eller utveckla din teknik finns våra personliga tränare för dig och kan hjälpa dig att nå dina mål

Vad är CrossFit?
CrossFit är en träningsform som grundar sig i naturliga funktionella rörelser som kan kombineras på olika vis för att skapa en oändlig variation i våra träningspass. Mer konkret innebär det att vi tränar på:
Gymnastik: Kroppsviktsövningar och kroppskontroll.
Styrka och Lyftning: Skivstång, hantlar och kettlebells.
Kondition: Löpning, Rodd, cykel och stakmaskin.

Prestation och Resultat
Tidtagning är en viktig del i vår träning. I varje träningspass finns ett tydligt upplägg för vilka övningar som ska tränas, och hur många varv eller repetitioner som ska utföras. Dessa övningar tar vi tid på för att träningen ska bli mätbar och repeterbar, vi har därmed data för se framsteg “svart på vitt”. Via en app är det enkelt att följa din utveckling.


 

FYLL I FORMULÄRET NEDAN  Så återkommer vi till dig inom kort.

Boka provträning
För och efternamn