Scroll Top
BIRKA NUTRITION
KOSTRÅDGIVNING FÖR HÄLSA OCH PRESTATION.
I bottenplattan på CrossFit-pyramiden hittar vi Nutrition.
Det är den viktiga bottenplattan för att ge vår kropp rätt förutsättningar att skapa resultat av den tid vi lägger ner på träningen.Vi har alla olika förutsättningar och olika behov, därför har vi också anpassat vårt kostkoncept därefter.

Vi kan hjälpa dig med allt från enklare vägledning i vardagen, till att du har ett välberäknat dagligt kostschema att följa för att hjälpa dig nå dina mål, oavsett om målet är hälsa, viktnedgång eller prestation.
VAD ÄR RÄTT FÖR MIG?
Vi har alla olika förutsättningar, så för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Fyll i formuläret nedan och boka in en kostnadsfri konsultation, så hjälper vi dig att hitta rätt väg för just dig!
ETT SMART SAMMARBETE
Vi samarbetar idag med Kim SimonssonHjärna och Hjärta för våra längre kostupplägg med uppföljning.
Kim är välutbildad inom kostvetenskap och hälsopromotion vid Göteborgs Universitet och driver företaget Hjärna och Hjärta där han hjälpt många CrossFit-utövare och atleter att komma i bättre form och förbättra sin prestation.
Vi erbjuder tjänster inom individanpassad kostrådgivning med fokus på långsiktighet för att hjälpa dig att nå dina mål och skapa hälsosamma vanor som håller i längden och överföra kunskap och erfarenhet du kan ta med dig genom livet!
BOKA DIN KONSULTATION IDAG!